Tohle uz neni blog od Dvou Holek ALE jenom od jedne! Nechci dělat Nový Tak si te URL nevšímejte:)



chceš byt moje SB? ********





Hodnocení mojeho blogu :)

21. března 2010 v 20:48 | xoxo.Bloody.Rose.xoxo |  Různé
Prvý dojem :10
Design : 10
Obsah :10
Články : 10
Menu : 10

No čo dodať... Je to vynikajúce :D
Mooc děkuju =)
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Líbí se ti můj blog???

Je super :)
docela jo
ne

Komentáře

1 AvR!LQa - YoUr affíK AvR!LQa - YoUr affíK | Web | 21. března 2010 v 20:52 | Reagovat

mNO, TAK JÁ TI TO POŠLU zítra...)
Dneska mi nefunguje komp, jestli to zítra bude stejně, tak nevim...)
Ale myslím že to bude v poho...xD!

2 Kamisek Kamisek | Web | 22. března 2010 v 6:13 | Reagovat

Dobře ty :) Máš super hodnocení :)

3 _MoN(n.y)Qa_ _MoN(n.y)Qa_ | Web | 22. března 2010 v 16:30 | Reagovat

gratuluji;)

4 Kitushqa a Lusynqa Sbéé :-* Kitushqa a Lusynqa Sbéé :-* | Web | 22. března 2010 v 17:26 | Reagovat

Pěkné hodnocení :)

5 BáájaX-) BáájaX-) | E-mail | Web | 22. března 2010 v 18:50 | Reagovat

Zdravíím affí..:o))
Jak se daří??
U mě fain.. Jak bylo ve škole??
u nás docela v klidu... denska jsme psali z chemky.... V klidu písa... Jednička bude.. :o)) to se tak hezky píše.. :o)) A jinak je něco nového?? ,u mě toho je nového až moc.. :o)) Jinak zítra budu mít na blogu důležitý článek, tak se určitě koukni..  Ae neboj, dám o sobě vědět... Než ho zveřejním , určitě napíšu. .:o))
Tak já zase fičím dál... Páá.. :-***

6 ***Lady Jane*** your lowe Sb..<3 ***Lady Jane*** your lowe Sb..<3 | Web | 22. března 2010 v 18:58 | Reagovat

ahojky..:)...no ja se mam fajn..:)...taky jsem pslai z cj,ale bylo to neskutecne tezke..:(...a to mi cestina fct jde..:)...nooo..uvidime..:)

7 BáájaX-) BáájaX-) | E-mail | Web | 22. března 2010 v 19:12 | Reagovat

My psali jen z chemie dneska... ae to budal úplně jednoduchá písemka...:o)) takže očekávám jedničku.. :o))

8 PriNcEsS_AvrilQa-Affi PriNcEsS_AvrilQa-Affi | Web | 22. března 2010 v 19:22 | Reagovat

ahijky jak je? obíhám papínky a mám se supeeer! :-D

9 Kamisek Kamisek | Web | 22. března 2010 v 19:32 | Reagovat

Ahojky :) Tak to jsem zvědavá na ten červený proužek :) Doufám, že se Tě neleknu XD

10 maky-sb maky-sb | Web | 23. března 2010 v 20:15 | Reagovat

ju luxusní ;-)

11 _maja_ _maja_ | Web | 24. března 2010 v 15:49 | Reagovat

ahojík :D promiň, že se nerozepisuju...jeno v rychlosti obíhám :D

12 maky-sb maky-sb | Web | 24. března 2010 v 17:51 | Reagovat

obíham sb jak je ;-)  :-D

13 BáájaX-) BáájaX-) | E-mail | Web | 24. března 2010 v 17:56 | Reagovat

awooj... :o))
jak se daří??
U mě fain.. Akorád moc nestíhám.. :o((
Včera jsem chtěla na blog zveřejnit důležitý článek, ale jaksi mi nnešlo psát do článků.... Nevím, co se stalo... ASi byla zase nějaká chyba na blog.cz Tak ten článek zveřejním dnes.. :o))

JINAK MOOOC DŮLEŽITÉ!!!
Prosím hlasuj pro mě....
Napiš mail na adresu vargova@ddm-orlova.cz  ve tvaru :
hlasuji pro dívku jménem Barbora Lampová
Hlasoval(a) (tvé jméno a příjmení..) moc děkuji.. :o))

Jinak na fotky se můžeš podívat tady:
http://www.ddm-orlova.cz/oblastni_kolo/
A jedná se o Miss Internet. .:o)) Moooc děkuji.. :o)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama